Deze privacyverklaring en voorwaarden zijn van toepassing op alle gegevens die one2mobile van u verwerkt in het kader van haar telefoniedienst.

 

1. Verantwoordelijkheid beheer en verwerking van uw gegevens

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw gegevens is one2track B.V., gevestigd Pletterji 25, 2211 JT, te Noordwijkerhout. Geregistreerd conform de Nederlandse telefonie en communicatiewetgeving onder nummer 943663 in het register van de Autoriteit Consument en Markt te Den Haag. De dagelijkse klantenservice en support is in handen van One2mobile. De klantenservice van one2mobile heeft op basis van een supportverzoek de mogelijkheid om uw gegevens te raadplegen. De verwerkende partij achter one2mobile is NAKA Mobile, Fabrikstrasse 8, CH-8370 Sirnach, Zwitserland. One2mobile heeft een verwerkersovereenkomst met NAKA mobile opgesteld waarbij one2mobile de AVG compliant privacyvoorwaarden van NAKA overneemt. Via deze link kunt u de laatste versie van de NAKA Mobile privacyvoorwaarden inzien: https://myaccount.nakamobile.com/myaccount/legal#gtc

2. Privacy policy gegevensverwerking One2mobile

One2track B.V. Hodn one2mobile, respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen van de Simkaarten zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. One2mobile zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Persoonlijke gegevens en het verzamelen van gebruikersgegevens zijn uitsluitend bedoelt voor de werking van onze producten (app en platform). Deze gegevens kunnen bij een serviceverzoek van de klant inzichtelijk worden voor onze technische staf. Deze gegevens zullen nooit door ons openbaar worden gedeeld of verkocht, tenzij een wettelijke regeling ons daartoe dwingt of er sprake is van een bedrijfsovername. In die laatste gevallen zal one2mobile haar klanten vooraf informeren. De volgende gegevens worden door ons verzameld ten behoeve van de werking van de services:

 

3. Privacy policy gegevensverwerking

Persoonlijke informatie

Bij het bestellen en registreren van onze apps, kan er indien van toepassing, gevraagd worden naar uw naam, email-adres, telefoonnummer, credit card informatie en andere informatie die kan helpen bij uw ervaring.

Informatie verzamelen

Wij verzamelen informatie van u wanneer u registreert in de app, een bestelling plaatst, een formulier invult, informatie invult, of in het algemeen gebruik maakt van onze apps.

Gebruik informatie

Wij kunnen de informatie gebruiken die we verzamelen wanneer u registreert, een aankoop doet, of bepaalde functies in de app gebruikt, op de volgende manieren: 

  • Om de gebruikerservaring te personaliseren en ons toelaten het type inhoud en product aanbiedingen te leveren waar uw het meest geïnteresseerd in bent.

  • Om in geval van service verzoeken ons beter in staat te stellen u te helpen.

  • Om uw transacties zo snel mogelijk te verwerken.

Informatiebescherming

Uw persoonlijke informatie is opgeslagen achter beschermde netwerken en is alleen toegankelijk voor een gelimiteerd aantal personen die speciale toegankelijkheidsrechten tot dergelijke systemen hebben en zijn verplicht deze informatie vertrouwelijk te houden. Daarnaast zijn alle sensitieve-/betaalgegevens die u invult gecodeerd via Secure Socket Layer (SSL) technologie. We gebruiken regelmatig Malware Scanning. We voeren een variatie van veiligheids maatregelen uit wanneer een gebruiker informatie van en naar onze server stuurt om de veiligheid van uw persoonlijke informatie te behouden. Voor uw gemak kunnen wij uw credit card informatie bewaren voor meer dan 60 dagen zodat wij uw toekomstige order sneller kunnen verwerken en het betaalproces te kunnen automatiseren. 

Openbaarmaking van derden

Wij verkopen, ruilen of overdragen geen persoonlijke identificeerbare informatie naar buitenstaande partijen, tenzij we de gebruikers vooraf kennisgeving hebben geboden. Dit omvat niet de website hosting partners en andere partijen die ons assisteren bij het gebruik van onze website, zaken doen, of onze gebruikers dienen, zolang deze partijen accepteren om deze informatie vertrouwelijk te houden. Wij kunnen ook informatie afstaan wanneer het gepast is deze af te staan volgens de wet, onze site voorwaarden te handhaven, of om rechten, eigendom of veiligheid van ons of anderen te beschermen.
Echter, niet-persoonlijke idenitficeerbare bezoekers informatie kan worden verstrekt aan andere partijen voor marketing, reclame, of andere toepassingen.

Bezoekersgedrag analyse externe partijen

Het is ook belangrijk om aan te geven dat wij externe partijen niet toestaan klantgedrag te monitoren.

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)

Wanneer het gaat om het verzamelen van persoonlijke informatie van kinderen onder de 13 jaar, stelt de Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) ouders verantwoordelijk. De Federal Trade Comission, de consument protectie vertegenwoordiging, handhaven de COPPA Regel, welke beschrijft wat operators van websites en online services moeten doen om de privacy en veiligheid online te beschermen.

Fair Information Practices

De Fair Information Practices Principles is de ruggengraat van de privacywet in de Verenigde Staten en de omvattende concepten hebben een significante rol gespeeld in de ontwikkeling van de data protectie wetten rondom de wereld. Het begrijpen van de Fair Information Practice Principles en hoe deze uitgevoerd moeten worden is kritisch om te voldoen aan de verschillende privacy wetten die persoonlijke informatie beschermen.
In geval van een datalek ondernemen wij de volgende actie:

Gebruikers informeren via email: binnen 7 werkdagen

Wij gaan ook akkoord met de Individual Redress Principle, welke verplicht dat een individu het recht heeft legale afdwingbare rechten na te streven tegen data verzamelaars en verwerkers die zich niet aan de wet houden. Dit principe vereist niet alleen dat individuen afdwingbare rechten heben tegen data gebruikers, maar ook dat individuen beroep mogen doen op rechtbanken en overheidsinstanties om te onderzoeken en/of te vervolgen van het niet naleven door data verwerkers.

CAN SPAM Act

De CAN-SPAM Act is een wet die de regels vaststelt voor commerciële email, stelt eisen voor commerciële berichten vast, geeft de ontvangers het recht om het ontvangen van de emails te stoppen en beschrijft zware straffen voor schendingen.
Om in overeenstemming te zijn met CANSPAM gaan wij akkoord met het volgende:
U kunt op elk gegeven moment afmelden van het ontvangen van emails, u kunt ons emailen en wij zullen alle correspondentie direct verwijderen. 

Services externe partijen

Af en toe kunnen wij producten of services van externe partijen aanbieden op onze apps. Deze services hebben onafhankelijke privacy voorwaarden. Daarom hebben wij geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud en activiteiten die verbonden zijn met deze services. Echter trachten wij de intergriteit van onze site te beschermen en is feedback over deze services altijd welkom.

 

4. Verwijderen van uw gegevens

Wij vinden de privacy van onze klanten erg belangrijk. Wij respecteren dan ook de verzoeken tot het compleet verwijderen van persoonsgegevens uit de database van one2mobile. U kunt eenvoudig uw gegevens verwijderen via uw Mijn One2mobile account. Deze kunt u vinden via www.mijn.one2mobile.com . Na inloggen kiest u voor de optie 'Profiel' in het topmenu. Hier ziet u al uw NAW gegevens. Onderaan de pagina staat de optie 'delete account en data'.

Verwijderen gegevens one2mobile

 

5. Aansluiting Geschillencommissie telecommunicatiediensten

One2mobile is aangesloten bij de Geschillencommissie telecommunicatiediensten. Deze commissie behandelt klachten van consumenten tegen bedrijven die een consument voorziet van bijvoorbeeld internet, telefonie, digitale televisie of een alles in een pakket. Voor meer informatie zie de website van de Geschillencommisie: www.degeschillencommissie.nl

 

6. Contactgegevens One2mobile/one2track B.V.

Bedrijventerrein 's Gravendam

Pletterij 25

2211 JT  Noordwijkerhout

BTW Nummer:NL853888115B01

KvK-nummer: 60386886

ACM registratie: 943663

Telefoon: 0252 503737