Simkaarten van one2mobile passen en werken in iedere telefoon. De Simkaart kunt u eenvoudig uitdrukken in het gewenste formaat van uw mobiele device. Wij ondersteunen alle 3 de type Simkaarten; Normaal, Micro, Nano.

Installatie stap 1:

Druk de Simkaart in het juiste formaat uit de Simkaarthouder en plaats deze in uw mobiele device (smartphone). Heeft u een GPS horloge van one2track dan heeft one2track de Simkaart al voor u geplaatst in het apparaat. Belangrijk! Zorg altijd dat het apparaat bij plaatsing van de Simkaart helemaal uit staat.

Voorbeeld simkaart one2mobile 

 

Installatie stap 2:

Ga naar de Google Playstore of de Appstore vanaf uw Smartphone en zoek naar One2mobile. Download en installeer vervolgens de one2mobile app op uw Smartphone. 

 

Installatie stap 3:

Open de one2mobile app vanaf uw Smartphone en kies in het inlogscherm van one2mobile voor de optie 'Registreer in one2mobile'.

Registratiescherm one2mobile app2

 

Installatie stap 4

Kies voor de optie 'Registreer Sim' en u komt in onderstaand scherm. Vul hier het mobiele nummer van de SIMkaart in inclusief het landnummer. Voor Nederland is dit  +316 (de 0 voor het 06 nummer komt te vervallen). Vul ter verificatie ook de PUK code van de SIMkaart in. Zowel het telefoonnummer als de PUK code staan op uw SIMkaarthouder. Bevestig dat u de algemene voorwaarden hebt gelezen en druk op 'Doorgaan'.

Registratie one2mobile 2

 

Installatie stap 5:

Vul nu uw gegevens in voor de registratie van de Simkaart en het aanmaken van het wachtwoord van de app en druk op 'Bevestigen'. Tip! Schuif over uw scherm om naar de verschillende invoervelden te gaan. Druk echter niet op 'Swipe om terug te keren>>', u komt dan weer bij stap 4 terecht.

Registratie gebruikersgegevens one2mobile

 

Installatie stap 6

Vul nu uw adresgegevens in voor de registratie van de Sim.

Registratie gebruiksadres one2mobile app

  

Installatie stap 7:

Na het invullen van uw persoonlijke informatie kunt u deze bevestigen. In de app ziet u een voortgangsindicator. De registratie kan 20-30 seconden in beslag nemen. Belangrijk! Breek de procedure niet af!

 

Installatie stap 8:

Wanneer de registratie succesvol is verlopen komt u in het inlogscherm van de app. Uw gebruikersnaam is uw telefoonnummer van de Simkaart (+316....) Uw wachtwoord heeft u tijdens de registratie opgegeven.

Inlogscherm one2mobile

 

Installatie stap 9:

Na het inloggen komt u direct in het hoofdscherm van de app. Hier heeft u inzicht in het resterende beltegoed en kunt u bundels opwaarderen. Een overzicht van de functies:

1. Verversen van de gegevens in de app;

2. Via de 'Simselector' kunt u wisselen tussen de verschillende Simkaarten in uw account;

3. Startersbundel met €1,50 Bel, Data en SMS tegoed. Deze bundel zal automatisch verdwijnen wanneer deze opgebruikt is;

4. Overzicht van de door u aangekochte bundels Bellen, Data en SMS;

one2mobile bundel overzicht

Installatie stap 10:

Bij one2mobile heeft u de mogelijkheid om gemixte bundels of losse bundels aan te kopen. Een gemixte bundel is een bundel met Bel, SMS en Data tegoed. U kunt ook kiezen voor een losse Bel, SMS of Data bundel. Afrekenen kan via IDEAL of Credit Card. Belangrijk! De IDEAL omgeving werkt pas wanneer de app na installatie even helemaal uitgelogd is geweest. Vervolgens kiezen voor opwaarderen via online bankieren.

one2mobile bundel aankopen procedure

Installatie stap 11:

Heeft u een account aangemaakt bij one2mobile dan kunt u via de optie 'Voeg nieuwe simkaart toe'  eenvoudig extra simkaarten toevoegen aan uw account. Via de Simselector in uw app kunt u dan snel wisselen tussen de bundels van de verschillende simkaarten.

One2mobile nieuwe simkaart toevoegen

 

Tip: Indien gewenst kunt u uw beltegoed ook beheren en opwaarderen via onze online omgeving via www.mijn.one2mobile.com