Tarieven Nederland en buitenland 2020:
Regio Bellen vanaf het horloge Data
Nederland €0,0033 per seconde
(zonder starttarief)
€0,13 per MB
(gemiddeld gebruik 100kb = €0,01 per horloge per dag) 
Europa €0,0033 per seconden
minimum van 30 seconden
€0,13 per MB 
(gemiddeld gebruik 100kb = €0,01 per horloge per dag) 

*Bellen naar het horloge geeft geen belasting op het prepaidtegoed
**Gebruikskosten €0,99 per 30 dagen


Tarieven Nederland en buitenland 2021:
Regio Bellen vanaf het horloge Data
Nederland €0,0036 per seconde
(zonder starttarief)
€0,14 per MB
(gemiddeld gebruik 100kb = €0,01 per horloge per dag) 
Europa €0,0036 per seconden
minimum van 30 seconden
€0,14 per MB 
(gemiddeld gebruik 100kb = €0,01 per horloge per dag) 

*Bellen naar het horloge geeft geen belasting op het prepaidtegoed
**Gebruikskosten €1,- per 30 dagen

 

Dekkingslanden buiten Nederland (Europa):

Andorra, Azoren, Belgie, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans Guana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe, Hongarije, Ierland, IJsland, Isle of Man, Italie, Jersey, Kroatie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, Martinique, Mayotte, Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Reunion, Roemenie, Saint Martin, San Marino, Slovenie, Slowakije, Spanje, Tsjechie, Vaticaanstaat, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

 

Maandelijkse gebruikskosten 2020/2021:

De vaste gebruikskosten van €0,99 (per 1 januari 2021 aanpassing naar €1,-) zijn een vergoeding voor het gebruik van de apps, GPS positioneringsservices, Google licency's en de vaste KPN netwerkbeheer kosten en worden eens per 30 dagen in mindering gebracht op het prepaidsaldo. Deze gebruikersfee wordt ook gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe functies en technieken zodat u als klant met regelmaat updates ontvangt. One2track kiest voor een veilig en goed werkend product. Hierdoor doen wij geen concessies op het onderhoud, kwaliteit, en werking van de GPS systemen. Wij hanteren lage tarieven voor bellen en data en hebben geen verborgen afrondingen of starttarieven. Ook pushen wij geen advertenties of reclames via onze apps. One2track kiest er daarmee bewust voor om de gebruikskosten voor haar klanten transparant te maken in de vorm van een vaste gebruikersfee. 

 
Algemene werking prepaidsaldo en geldigheid van het beltegoed:

Het horloge heeft een doorlopende dataverbinding met de one2track server. Dit is nodig voor het uitwisselen van positie- en horlogestatus informatie. Minimaal eenmaal per 12 uur (of eerder in geval van een onderbreking door bereik of andere oorzaak) wordt de datasessie afgerekend op het prepaidsaldo. In het gebruiksoverzicht ziet u deze afgeronde datasessies staan met hun afrekening. Gemiddeld verbruik per dag is 100-200kb (= €0.01 per dag). Staat het horloge in een actieve trackingstand of worden er veel gesproken berichten verzonden dan kan het gebruik hoger zijn. Het beltegoed én de simkaart zijn onbeperkt houdbaar. Wel moet er een positief saldo aanwezig zijn zodat de maandelijkse gebruikerskosten van €0,99  (per 1 januari 2021 aanpassing naar €1,-) in mindering kan worden gebracht op het saldo. Wordt het saldo negatief dan ontvangt u automatisch waarschuwingen in de one2track app. Bij een negatief saldo worden de services uitgaande telefoongesprekken en data geblokkeerd. Gedurende de eerste maand zijn inkomende (nood) gesprekken nog wel mogelijk. Is het saldo na een maand nog niet opgewaardeerd dan wordt de simkaart geblokkeerd op het KPN netwerk. U heeft dan nog maximaal 2 maanden de tijd om het saldo op te waarderen. Is het saldo in totaal 3 maanden negatief dan komt de simkaart volledig te vervallen. In dat geval kunt u een nieuwe simkaart aankopen via onze webshop.

 
Overige informatie:

Alle simkaarten zijn voorzien van een anti-diefstal beveiliging. Hierdoor is het niet mogelijk om de simkaart in een ander apparaat te stoppen. Is de simkaart of het horloge gestolen neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen direct de simkaart vernietigen en eventueel een nieuwe simkaart maken. Binnen Nederland gebruiken wij het netwerk van KPN. Buiten Nederland en binnen Europa maken wij gebruik van internationale roaming via het netwerk van KPN. KPN garandeerd dat er altijd 3 roamingnetwerken beschikbaar zijn per Europees land. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw. Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan altijd even contact op met onze klantenservice.